Hypotheken

Uiteraard kunt u voor een goed hypotheekadvies terecht bij G%d Advice Finance. We zijn bij bijna alle banken en verzekeraars aangesloten. We kunnen daarom met al deze banken en verzekeraars zaken doen en dagelijks alle renteontwikkelingen volgen.
 
Een adviesgesprek over een aankoop of een oversluiting moet altijd heel zorgvuldig worden gedaan. In het verleden zijn tal van mensen slecht voorgelicht en na oversluiten van een kale kermis thuisgekomen, de zogenaamde voordelen waren er toch niet.
 
We bekijken voor onze klanten eerst de huidige situatie heel grondig (zie werkwijze) aan de hand van de inventarisatie. Wanneer we de huidige situatie in kaart hebben dan gaan we naar de wensen kijken. Deze leggen we naast elkaar. In het eerste gesprek gaan we de gewenste nieuwe hypotheek dan bouwen, rekening houdend met alle wensen.
 
Een kort stappenplan zou dan zijn:
1. Huidige hypotheek vermeerd met de bijkomende kosten.
2. Gewenste nieuwe rente vast periode.
3. Looptijd hypotheek.
4. Hoeveel wenst de klant af te lossen na de looptijd genoemd bij 3.
5. Via welke vorm dient deze aflossing te geschieden (risicograad van de aflossing).
6. Hoeveel overlijdensrisico dient er te worden ingebouwd.
7. Eventuele andere risico's als arbeidsongeschiktheid of werkloosheid meeverzekeren?
8. Evaluatie van deze punten.
 
Wanneer dit stappenplan is doorgenomen kan de adviseur aan tafel al een ruwe inschatting maken van de maandlasten gaan worden na oversluiten. Bij een aankoopsituatie dient eigenlijk het zelfde stappenplan te worden doorlopen.
 
G%d Advice Finance, zal altijd huidige hypotheek en levensverzekeringspapieren willen inzien en ook bijvoorbeeld een boeterente berekening op laten vragen bij de huidige bank, dit om fouten te voorkomen.
 
We proberen in ieder geval de toch vaak ondoorzichtige hypotheekmaterie zo duidelijk mogelijk voor onze klanten uit te werken, zodat mensen in ieder geval ook na een aankoop of oversluiting precies weten wat voor een hypotheek ze nu hebben, met welke voorwaarden en welke risico's er in de hypotheek zijn afgedekt.
 
Verder begeleiden wij het hele aanvraagtraject van de offerte tot en met de notaris voor onze klanten, zonder extra kosten in rekening te brengen. We kunnen zorgen voor de taxatieaanvraag en alle andere benodigde documenten die de bank en eventueel de verzekeraar nodig heeft.
 
Heeft u concrete vragen over uw hypotheek, verbouw plannen of wilt een (ander) huis kopen dan neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.