Nabestaanden zorg

Bent u (samen) kostwinner en wilt u dat u, uw partner en/of kinderen ook over voldoende financiële middelen beschikken bij vroegtijdig overlijden van uzelf? Andersom misschien even belangrijk u partner komt te overlijden en dan? Een kapitaal bij overlijden voor nabestaanden is een levensverzekering waarmee u ervoor kunt zorgen dat u en uw nabestaanden goed verzorgd achterblijven.

Bij overlijden ontstaat er voor de nabestaanden vaak een financieel gat. Oorzaken kunnen zijn: wegvallen van (een deel van) het inkomen en/of hogere kosten door bijvoorbeeld behoefte aan extra kinderopvang. En bij overlijden van beide ouders ontstaat er zelfs een kapitaalbehoefte bij de voogden voor uw kinderen. Denk bijvoorbeeld aan extra slaapkamers, een auto met extra zitplaatsen of de studiekosten van uw kinderen. Zorg ervoor dat het benodigde kapitaal beschikbaar is als u of uw partner voor het einde van de verzekering overlijdt. Wanneer interessant?
 

  • U uw partner en kinderen verzorgd achter wilt laten als u vroegtijdig overlijdt.
  • U over vrij kapitaal wil kunnen beschikken voor de verzorging van de kinderen als uw partner vroegtijdig overlijdt.  
  • U wilt dat de door u aangestelde voogden voor uw kinderen over voldoende kapitaal kunnen beschikken voor de verzorging van de kinderen als u en uw partner beiden vroegtijdig overleden zijn.
     

Omdat wij zaken doen met een groot aantal gerenomeerde aanbieders ( o.a. Florius / Reaal / Interlloyd / DELA ) zijn wij in staat altijd de scherpste premie aan te bieden.  We kijken altijd naar hoe is de situatie nu en hoe is de situatie wanneer er iemand komt weg te vallen. We gaan geen onnodige verzekeringen in het leven roepen, doch wanneer er zich een probleem zou gaan voordoen wanneer een of beide partners komen weg te vallen dan is het een fijn gevoel dat de ander er in ieder geval financieel goed voor blijft staan.
 
Heeft u concrete vragen over uw financiële situatie als u of uw partner komt weg te vallen neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.