Sparen

Er zijn verschillende spaardoelen onder de nederlandse bevolking. Studie van de kinderen, een nieuwe auto, reserve voor onvoorziene uitgaven, noem maar op.
 
Veel mensen hebben jaren in polissen "gespaard". De woekerpolisaffaire ligt iedereen nog vers in het geheugen. De hoge rendementen die door maatschappijen die beleggingsverzekeringen aanboden werden niet gehaald, vaak hoge kosten in de polissen werden niet genoemd, verzekeraars verdienen veel geld en de klant blijft achter met spaardoelen die niet geheel of geheel niet gehaald worden.
 
Als adviesbureau zagen we dit al aankomen en hebben ook hier ons produktenaanbod op aangepast. We werken met zekerheidsbiedende produkten. Spaarprodukten waar u, de klant, op voorhand weet wat het uiteindelijke eindresultaat zal zijn.
 
We werken met maatchappijen die werken met een gegarandeerd eindkapitaal. U hoeft dan niet wakker te liggen van eventuele slechte beurzen, tegenvallende beleggingsresultaten enz, enz.
 
U weet waar u aan toe bent NU EN IN DE TOEKOMST.
 
Zekerheid is voor heel veel mensen een belangrijk anker in het leven. Ook op financieel gebied. U wilt graag weten waar u aan toe bent. Als u kunt rekenen op een bepaald inkomen, weet u ook wat u te besteden heeft. Dan kunt u plannen maken. Zo ook voor vermogensopbouw.
 
Aangezien wij niet willen dat onze klanten voor verrassingen komen te staan of onzekerheid hebben in hun spaardoelen werken wij uitsluitend met traditionele levensverzekeringen. Het grote voordeel hiervan is dat u precies weet wat het gegarandeerde kapitaal op einddatum is. Verder kunt u nog profiteren van een winstdeling van de maatschappij waar de verzekering loopt. Geen beleggingen, geen onzekerheden, weten waar je aan toe bent.
 
Hoe de traditionele levensverzekering werkt en voor welke doelen deze verzekeringen geschikt zijn, leest u in de onderliggende pagina's van de spaardoelen.
 
Mocht u meer willen weten over veilig sparen of wilt u een keer bekijken of lopende zaken beter of anders geregeld kunnen worden, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.