Uitvaartverzekering

Een uitvaart is geen prettig gespreksonderwerp. Maar hoe zwaar en emotioneel ook, iedereen heeft er onvermijdelijk mee te maken. Misschien weet u uit ervaring hoeveel er in die moeilijke dagen na een sterfgeval op u afkomt.
Sluit u een uitvaartverzekering af, dan heeft u de zekerheid dat uw uitvaart goed is geregeld. Volgens uw eigen wensen en zonder nare verrassingen achteraf voor uw nabestaanden. Een geruststellende gedachte.

Persoonlijke redenen

Iedereen heeft zijn eigen redenen om een uitvaartverzekering af te sluiten. De een wil gewoon zekerheid dat er voldoende geld is voor een passende uitvaart. De ander wil professionele ondersteuning voor de nabestaanden. En voor velen is het ook heel belangrijk dat de uitvaart precies volgens persoonlijke wensen plaatsvindt. Dan zijn er nog groepen mensen die graag in het land van herkomst begraven willen worden. Voor elke situatie een passende oplossing. Een uitvaartverzekering afsluiten kan onder alle omstandigheden. Ook op hoge leeftijd of als uw gezondheid achteruit gaat. Veelal alleen de verzorging van een uitvaart geregeld. Het financiële aspect van een uitvaart, te weten de kist/urn, aankoop van een graf/leges gemeente, advertentiekosten, rouwbrieven/porti, bloemen, koffietafel e.d., komt voor rekening van de nabestaanden. Deze kosten kunt u door middel van een uitvaartverzekering verzekeren.

 
Aangezien wij van G%d Advice Finance jaren ervaring hebben met veel uitvaartverzekeraars kunnen wij voor elke specifieke situatie een goede uitvaartverzekering aanbieden. De soorten uitvaartverzekeringen vindt u in de volgende menu's.
 
Heeft u concrete vragen over uw persoonlijke situatie bij overlijden en wenst u meer informatie over een uitvaartverzekering neem gerust contact met ons op of vul het contactformulier in dan nemen wij contact met u op.
 
Wilt u uw premie berekenen en/of direct bestellen? Ga dan direct naar onze pagina over de verschillende types uitvaartverzekering en bereken uw premie of sluit direct uw verzekering af