Pensioen

Vermogensopbouw verzekerd zonder zorgen

Pensioen is voor veel mensen een ver van mijn bed show. Steeds meer mensen hoor je roepen ik moet toch doorwerken tot mijn 70e. Mijn pensioenopbouw gaat toch niet goed door al die slechte beursresultaten, we zien het wel.
 
Begrijpelijk dat steeds meer mensen geen zin meer hebben om zelf iets voor hun pensioen te regelen, de woekerpolis affaire, de inderdaad slechte beursjaren noem maar op. Alleen moet je wel reeël blijven.
 
De overheid vlakt verschillende regelingen steeds meer af, de AOW leeftijd gaat naat 67. Dus wanneer iemand echt met zijn 65e wil stoppen met werken zal er eventueel toch echt zelf wat (financiële) actie moeten worden ondernomen.
 
Wanneer wij naar een pensioen kijken met een klant zorgen we ervoor dat de klant ook echt helder krijgt hoe de situatie er nu voor staat en hoe de situatie er met de lopende zaken straks voor komt te staan.
 
We kijken naar wat heeft iemand nu, bepalen wat de klant denkt straks specifiek nodig te hebben, en bekijken dan wat er op latere leeftijd aan inkomsten (AOW, bedrijfspensieoen en eventueel eigen spaarmiddelen) gaat zijn, dan kun je ook precies bepalen of er wel of geen pensioen tekort is.
 
Als er blijkt dat een klant een pensioen tekort heeft wordt er ook een oplossing aangedragen, een zekere oplossing. Geen beleggingsconstructies, geen onzekerheden, geen 's nachts wakker liggen.
 
We doen onze spaaroplossingen altijd via traditionele levensverzekeringen. Met traditionele levens- verzekeringen weet u zeker dat u het beoogde doel ook daadwerkelijk bereikt.

Onafhankelijke winstdeling

Met de premie die u betaalt binnen een traditionele levensverzekering bouwt u een gegarandeerd kapitaal op dat u op de einddatum krijgt uitgekeerd. Maar bovenop dat gegarandeerde kapitaal kunt u nog een extra bedrag op de einddatum tegemoet zien, uw winstdeling. De hoogte van dat extra bedrag is afhankelijk van het rendement op een pakket langlopende staatsleningen. Het verzekerde bedrag op de polis is daamee het minimum bedrag dat u straks in handen krijgt. Door de winstdeling kan het kapitaal dus nog groeien boven het gegarandeerde kapitaal.

Bepaal zelf de overlijdensrisicodekking

Behalve dat u met een traditionele levensverzekering bouwt aan een behoorlijk vermogen, kunt u ook het risico van overlijden verzekeren. Zo kunt u met de overlijdensrisicoverzekering binnen traditionele levensverzekeringen de financiële gevolgen van overlijden opvangen. In plaats van op de einddatum komt het verzekerd bedrag dan meteen tot uitkering. De hoogte van de uitkering bepaalt u zelf.

Voordelen van traditionele levensverzekeringen:

  • vermogensopbouw met de zekerheid van een gegarandeerde uitkering
  • hogere uitkering op einddatum mogelijk door onafhankelijke winstdeling
  • uitgebreide keuze in aanvullende risicodekkingen
  • bijzonder geschikt voor vrije vermogensvorming
Wij doen zaken met 2 aanbieders van traditionele levensverzekeringen. Uit ervaring weten we dat deze partijen staan voor eerlijkheid en degelijkheid. De maatschappijen zijn:
  • Erasmus.
  • Onderlinge s' Gravenhage verzekeringen.
Meer informatie over traditionele levensverzekeringen en de aanbieders kunt u vinden op de websites van deze aanbieders. Ook kunt u contact opnemen met ons om uw spaardoelen nader te bekijken en oplossingen te bespreken.
Via het contactformulier is een afspraak snel gemaakt, u kunt natuurlijk ook altijd even bellen.