Over ons

De oprichter Enrico Piters is al ruim 12 jaar actief in de financiële dienstverlening. Na enkele jaren gewerkt te hebben in het bankwezen heeft hij een overstap gemaakt naar een onafhankelijke adviespartij.
De reden hiervoor was de gedachte (potentiële) klanten een beter advies te kunnen geven, omdat er zaken kan worden gedaan met meerdere aanbieders van financiële produkten / banken.
 
Na 5 jaar als onafhankelijk adviseur in loondienst gewerkt te hebben, kwam het besluit om een eigen adviesbureau op te richten. De reden hierachter is dan wanneer je in loondienst werkzaam bent in de financiële branche, er toch altijd wordt gewerkt met targets, er vanuit het bedrijf bepaalde partijen worden gepromoot en andere regeltjes waar je je als adviseur aan moet houden, allemaal randzaken waar een uiteindelijke klant niet bij gebaat is.

Om zaken te kunnen doen met een groot aantal partijen is Good Advice Finance aan gesloten bij Hypotheek Info Punt. Dit is een franchise organisatie en derhalve is Good Advice Finance ook bekend onder de naam Hypotheek Info Punt / Good Advice Finance.
 
Vaak zie je in (financiële) adviesgesprekken dat klanten worden overrompeld of uit angst maar ja en soms uit angst of wantrouwen maar nee zeggen.
 
Dit willen wij altijd voorkomen. We bekijken een huidige situatie bij mensen aan tafel grondig. Kijken naar wensen van de klant (op welk financieel / privé vlak dan ook) en geven ook onze mening over bepaalde zaken. Dit alles doen we via een grondige inventarisatie (een duur woord voor een analyse van de huidige situatie van de klant). Aan de hand van deze inventaristie en de rest van het gesprek wordt het vervolg bepaald. Zaken worden ter plekke of op kantoor uitgewerkt en met de klant of direct of tijdens een vervolgafspraak doorgenomen.
 
Als er een dusdanige vertrouwensband is ontstaan dat BEIDE partijen, zowel de klant als de adviseur een goed gevoel bij elkaar en bij het opgestelde plan hebben, dan zullen de zaken pas geregeld worden.
 
Wij en onze klanten moeten van elkaar weten dat er altijd een wederzijds respect is. Op deze basis kan een langdurige samenwerking onstaan en behouden blijven. VOOR NU EN IN DE TOEKOMST.
 
Op deze site kunt u verschillende financiële onderwerpen kort bekijken, een contactformulier invullen of de contactgegevens vinden. We hebben de site bewust behoorlijk beknopt en eenvoudig gehouden, omdat de diepgang in persoonlijk contact moet ontstaan.
 
We staan u graag te woord en belangrijker nog we luisteren graag naar u.
 
Hopelijk tot snel