Werkwijze

Als er een afspraak tot stand is gekomen dan komt de adviseur bij u thuis langs. Eerst wordt er uitgebreid kennis gemaakt of wanneer u dit aangeeft zal de adviseur meteen ter zake komen.
 
U en de adviseur krijgen in de loop van het gesprek inzicht in wensen, mogelijkheden, probleemgebieden, oplossingen enz..  We proberen altijd om de klant en de situatie rond de klant volledig in kaart te brengen. We zijn professionals maar ook net als u gewone mensen, dit is zeer belangrijk.
 
Wanneer aan het eind van het of tijdens de inventarisatie blijkt dat de onderlinge verhouding goed is, wensen /  aandachtsgebieden in kaart zijn gebracht. Dan zullen de oplossingen van zelf worden aangebracht. Bij relatief eenvoudige zaken kan dit in het eerste gesprek, bij de wat complexere zaken zal er een vervolgafspraak worden ingepland om dan de uitgewerkte zaken verder te bespreken.
 
Op het moment dat zowel de u de klant als de adviseur een goed gevoel hebben, kunnen zaken worden geregeld. Wij zorgen op elk gebied voor een goede afhandeling en nazorg. Wanneer een klant zelf nog stappen moet ondernemen wordt dit aangegeven. De adviseur zal er steeds voor zorgen dat de klant op elk ogenblik in het gesprek, volledig op de hoogte is van wat er besproken is of van wat er gaat gebeuren in een vervolgtraject.
 
We gaan zorgen er altijd voor dat alles wordt gedaan in een tempo dat voor de klant acceptabel is. Is er meer bedenk / of overlegtijd nodig kan dit, dienen dingen te worden geregeld kan dat ook op een gegeven moment ook meteen gebeuren.
 
Als onze werkwijze u aanspreekt, vul dan het contactformulier in, of neem telefonisch contact met ons op dan kan een afspraak worden ingepland of wij nemen contact met u op voor het beantwoorden van uw vragen, of het maken van een afspraak bij u thuis.