Studie kinderen

Vermogensopbouw verzekerd zonder zorgen

Met traditionele levensverzekeringen weet u zeker dat u het beoogde doel ook daadwerkelijk bereikt. Wat is er bijvoorbeeld mooier dan te zien dat het je kinderen goed gaat. Elke (groot)ouder wenst zijn (klein)kinderen een gezonde toekomst. Door te sparen via een traditionele levensverzekering kunnen (groot)ouders voor hun (klein)kinderen een aardig vermogen helpen opbouwen dat na bijvoorbeeld 18 of 20 jaar ter beschikking komt. Een welkome steun bij het volgen van een studie, de verwerving en inrichting van eigen woonruimte of bij de start van een eigen onderneming.

Onafhankelijke winstdeling

Met de premie die u betaalt binnen een traditionele levensverzekering bouwt u een gegarandeerd kapitaal op dat u op de einddatum krijgt uitgekeerd. Maar bovenop dat gegarandeerde kapitaal kunt u nog een extra bedrag op de einddatum tegemoet zien, uw winstdeling. De hoogte van dat extra bedrag is afhankelijk van het rendement op een pakket langlopende staatsleningen. Het verzekerde bedrag op de polis is daamee het minimum bedrag dat u straks in handen krijgt. Door de winstdeling kan het kapitaal dus nog groeien boven het gegarandeerde kapitaal.

Bepaal zelf de overlijdensrisicodekking

Behalve dat u met een traditionele levensverzekering bouwt aan een behoorlijk vermogen, kunt u ook het risico van overlijden verzekeren. Zo kunt u met de overlijdensrisicoverzekering binnen traditionele levensverzekeringen de financiële gevolgen van overlijden opvangen. In plaats van op de einddatum komt het verzekerd bedrag dan meteen tot uitkering. De hoogte van de uitkering bepaalt u zelf.

Voordelen van traditionele levensverzekeringen:

  • vermogensopbouw met de zekerheid van een gegarandeerde uitkering
  • hogere uitkering op einddatum mogelijk door onafhankelijke winstdeling
  • uitgebreide keuze in aanvullende risicodekkingen
  • bijzonder geschikt voor vrije vermogensvorming
Wij doen zaken met 2 aanbieders van traditionele levensverzekeringen. Uit ervaring weten we dat deze partijen staan voor eerlijkheid en degelijkheid. De maatschappijen zijn:
  • Erasmus.
  • Onderlinge s' Gravenhage verzekeringen.
Meer informatie over traditionele levensverzekeringen en de aanbieders kunt u vinden op de websites van deze aanbieders. Ook kunt u contact opnemen met ons om uw spaardoelen nader te bekijken en oplossingen te bespreken.
Via het contactformulier is een afspraak snel gemaakt, u kunt natuurlijk ook altijd even bellen.